SAMSUN / BAFRA - Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi

Nis

Okul sporlarında il ve ilçe genelinde derece yapan öğrencilerimize İlçe Gençlik ve Spor Müdürü'nden başarıları sonucu kupa ve madalyalar!

Nis

Sevdiklerimizle beraber mutlu bir bayram geçirebilmek için bunlara dikkat etmeliyiz.

Nis

Aşağıdaki öğrencilerimiz okul sporlarında başarı ve derece sağlamış olmakla beraber bize de gururu ve sevinci tattırmışlardır. Öğrencilerimiz başarılı olduğu branş ve isimleri aşağıda verilmiştir.

Nis

18 Mart Çanakkale Zaferi Programları Okumuzda Yapıldı.

Nis

Okulumuz öğretmenleri 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutladı!

Nis

"Dün Başardılar Bugün Neden Olmasın" Projesi bu yılda gerçekleşti.

Nis

"Başarı hayal etmekten başlar ve inanmakla gerçekleşir."

Deprem tatbikatımız yapıldı.

Nis

Okulumuz 12. Sınıf Eşit Ağırlık öğrencileri Bafra Adliyesi'ni ziyaret etti.

Nis

Okulumuz 12. sınıf öğrencileri sınıf rehber öğretmenlerinin öncülüğünde 19 Mayıs Üniversitesi'nde yapılan üniversite tanıtım gezisine katıldılar.

Nis

Okulumuz ve ilçemizdeki diğer lise öğrencileri Bafra Milli Eğitim Bakanlığı ile organize bir şekilde gurulu ve coşkulu bir şekilde Cumhuriyet'in 100. Yılını kutladı.

Okulumuz eSafety Label Bronz Madalya Sahibi

E-twinning Projemiz Sona Yaklaşıyor